Na današnji dan prije 20 godina osnovana je navijačka grupa BH Fanaticos kojoj upućujemo iskrene čestitke za nesebičnu podršku našem nacionalnom timu.

Putem svoje zvanične stranice, BHF se obratio javnosti, te su istakli da će se nastaviti neustrašivo boriti za ono što je njima sveto.

– Prije tačno 20 godina spontano je nastala tada veoma skromna, ali iskrena zamisao koja je kroz sve ove godine postojanja izrasla u nešto mnogo više i vrijednije, u način i stil života!

Formirana je jedinstvena skupina posebnih ljudi koju veže isti cilj i ista ljubav prema ljudima koji ostavljaju svoje srce na teren. Kako i oni, tako i mi, naša srca ostavljamo na tribini koja je za nas svetinja i dom gdje iskreno cijelim bićem pokazujemo našu strast, ljubav i podršku.

Iako nas često prikazuju lošim i često u nama vide samo mane, a lako zaboravljaju svaki trud i znoj i svaku suzu uloženu u jedno ovakvo bratstvo, mi smo unatoč tome kroz sve ove godine rušili svake predrasude, stereotipe i barijere, te postavljali svoje standarde i pravila na taj način dokazujući našu lojalnost, iskrenost, strastvenost koja je prepoznata širom svijeta!

Nastavit ćemo se neustrašivo boriti za ono što je nama sveto i ta borba nikada neće prestati i trajat će dok god postojimo.

Kraljice Bosno nemoj se više bojat’ mi smo tvoj štit i nećemo te prodati, navodi se u njihovom saopštenju.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here