Bivši selektor Zmajeva, Miroslav Ćiro Blažević kaže da je vakicinsan protiv korona virusa u Srbiji i to ruskom vakcinom zbog koje je počeo da se osjeća kao Vladimir Putin.

Trener svih trenera zabavio je novinare 24 sata koji su pokušali od njega da saznaju da li je istina da je vakcinisan preko reda u jednoj zagrebačkoj bolnici.

– Nisam se ugurao preko reda, ne želim! Da jesam, sada bi mi ti je…a mater – smije se bivši selektor Hrvata, koji je otkrio da se vakcinisao u Srbiji gde je dobio “Sputnjik 5”.

– Lijepo sam tamo otišao kad sam već mogao, i mogu ti reći, svakoga dana kad se pogledam u ogledalo, sve si više ličim na Putina! Raste ta lijepa plava kosa, baš je krasna, još samo da izvježbam njegov pogled, i to je to – šali se Blažević.

Na opasku novinara da bi uskoro trebalo da dođe u Srbiju i po drugu dozu, Blažević odgovara da su specijalno za njega Rusi smućkali vakcinu u samo jednoj dozi!

– Ništa dvaput, ne idem više. Izvadili su mi tamo i krv da vide kako sam reagirao na vakcinu, valjda test na antitijela. Čuj, kako sam reagirao? Tako da svako malo i bradu moram da brijem, raste k’o u Draže Mihajlovića…

Blažević ističe da je zadovoljan i dodaje još da su Rusi napravili svoju vakcinu zbog koje će svako ko je primi početi da nalikuje njihovom predsedniku. Srbiju je kaže, izabrao jer tamo nude “najefikasnije” i “najvjerodostojnije” vakcine, kojih u Hrvatskoj još nema, i ko zna hoće li ih uopće biti.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here