Gianluigi Buffon izjednačio je rekord Paula Maldinija po broju odigranih utakmica u Seriji A i otkrio da mu je želja još da osvoji Ligu prvaka koju je Maldini osvojio u čak pet puta.

Znam da si mogu priuštiti još puno divnih emocija, zajedno sa suigračima. Ima još puno trenutaka koje trebamo proživjeti, dok god sam u stanju odgovarati na terenu. Najvažnije je da smo pobijedili i završili godinu na vrhu lige. Sve ostalo to samo čini još slađim. U ovom trenutku nije mi previše važno odigrati 648. utakmicu u Serie A, ali ako ću to budem učinio, volio bih da se dogodi dok je Juventus na vrhu ljestvice”, rekao je Buffon za Sky Sports Italia nakon utakmice.

Iskreno, daleko je još to. Prije dvije godine prestao sam igrati, a onda mi je život dao druge senzacionalne i prekrasne prilike. Oslanjam se na svoju iskrenost, puštam da mi se život sam ispunjava i pokazuje mi put. S obzirom na to kako se fizički osjećam, učinio bih si protuuslugu kad bih prestao igrati. Imam svoju ulogu i veliku odgovornost u svlačionici, iako ne igram puno. Moram poštovati dijete koje sam bio i koje još živi u meni. Zasad je prava odluka nastaviti, barem do juna”, završio je Buffon, koji je na pitanje o tome što ga najviše motivira, odgovorio:

“Liga prvaka, još je nisam osvojio i to mi je najveći san.”

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here