Cristiano Ronaldo povezuje se s povratkom u redove Sportinga iz Lisabona.

Portugalski mediji večeras su objavili informaciju kako je Cristiano jako blizu povratka u redove lisabonskog velikana i da je Sporting počeo pregovore s Manchester Unitedom o njegovoj posudbi.

Nakon što je Sport TV Portugal objavio ovu informaciju, oglasio se i sam Cristiano. On je na vijest ovog portala odgovorio kratko i jasno: Laž!

Tako je CR vjerovatno zaključio priču o povratku u Sporting. On je međutim još uvijek u Portugalu iz ‘porodičnih razloga’ iako je odavno trebao da krene s treninzima Manchester Uniteda.

Ekipa je otišla na turneju bez njega. Tim djeluje jako dobro u njegovom odsustvu i pitanje je hoćemo li ga gledati u dresu Crvenih đavola i naredne sezone.

Ronaldo je zatražio odlazak iz klub. United je zahtjev odbio, ali bez obzira na to njegov agent Jorge Mendes ponudio je usluge brojnim klubovima, no ostao je bez pozitivnog odgovora.

Šta će se dešavati s Ronaldom u narednom periodu ostaje nam da vidimo. Portugalac kao da nema volju da se vrati na Old Trafford i to svojim postupcima i pokazuje.

CR je prošle godine bio najbolji igrač Uniteda. Odigrao je 37 utakmica i postigao je 24 gola.

(sportsport)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here