Ajdin Hasić
Ajdin Hasić

Dinamo Zagreb je dobio spor protiv talentovanog bosanskohercegovačkog fudbalera Ajdina Hasića, pišu hrvatski mediji.

S obzirom na to da je Ajdin bio maloljetan, a otac mu je živio u Bosni i Hercegovini, iz Dinama su poslali dva potpisana ugovora u BiH kako Hasić senior ne bi morao dolaziti u Zagreb zbog potpisa.

No, Ajdinov otac potpisao je samo jedan ugovor i to onaj o raskidu između Dinama i Ajdina, pišu hrvatski mediji. Novi ugovor, koji je bio ranije dogovoren i tako je došlo do raskida ugovora i Dinamo je ostao bez najtalentovanijeg juniora, no Zagrepčani su se žalili Arbitražnom sudu u Hrvatskoj.

Ajdinova majka Sazbera je je tvrdila da Dinamo nikad nije ponudio novi ugovor njenom sinu te da na njega nisu ozbiljno računali dok nije došla ponuda Real Madrida.

“Dinamo je raskinuo ugovor s Ajdinom i onda, da bi prekrili tu svoju lošu procjenu, prijavljuju policiji u Zagrebu nestanak Ajdina i da bi nas onda progonila policija kao da smo neki kriminalci”, rekla je tada Ajdinova majka.

No, u sporu Dinama i Hasića, Arbitražni sud u Hrvatskoj odlučio je da je pobjednik Dinamo. Sada Hasić, koji se nakon rastanka sa Dinamom priključio tuskom Bešiktašu, ima pravo na žalbu.

(scsport.ba)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here