U okviru serijala “Majke šampioni” koji se emituje na “Areni sport” gost u novoj epizodi je bila majka reprezentativca Srbije i člana Real Madrida, Luke Jovića.

Ona se prisjetila i kako je Luka kao mali prolazio kroz veliki stres kada mu je sestra bila teško bolesna.

– Luka je bio dosta mali ali mislim da je mogao da shvati težinu situacije kada je njegova sestra bila bolesna. Vidio je da je nema kod kuće, da je izgubila kosu, znao je da je u bolnici. Vjerujem da je taj period uticao na to da brže odraste i sazri kao ličnost. On je dobio dodatnu snagu nakon tog perioda i želju da uspije i napravi veliku karijeru – opisala je Lukina majka period iz Lukinog djetinjstva tokom kojeg se njegova sestra Milijana borila sa leukemijom.

Istakla je da bivši fudbaler Crvene zvezde nije volio da uči, kako je njemu i njegovom ocu Milanu glava često bila u torbi, kako gleda na Lukin emotivni život, odnosno koliko joj se život promijenio rođenjem unuka Davida, Lukinog sina prvenca.

– Možda je otac bio prvi koji je primijetio talenat, da Luka u tom uzrastu zna više toga sa loptom od njegovih vršnjaka. Mnogo rano je otišao od kuće. Svaki dan ga pozovem, pitam ga šta radiš, kako si, on mi kaže dobro sam. A da li je zaista dobro? Pa pomislim koliko ga dugo nisam vidjela, koliko sam ga poželjela, koliko mi nedostaje… I onda počnem da plačem – između ostalog rekla je u majka Luke Jovića u trećoj epizodi serijala “Majke šampioni” 

(sport.ba)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here