Elvir Bolić, bio je gost u Facebook liveu kod Sabahudina Topalbećirevića. Tom prilikom Bolić je otkrio mnogo zanimljiv situacija, a jedna od najzanimljivijih je svakako priča o tome kako je tadašnji selektor, Blaž Slišković, preko njega, htio poručiti Elviru Baljiću da se ne z*****a.

– Ta utakmica je bila specifična za sve nas jer su neki ljudi došli do zaključka da se napravi smjena generacija bez obzira što mi kao i danas nemamo 30 vrhunskih igrača nego 10, 8 ili čak i sedam. Sve se vrtilo oko sedam vrhunskih igrača, pa se ostalo popunjavalo. Igrale su se dvije utakmice sa Srbijom i Crom Gorom i Rumunijom, obje smo izgubili, pa su nas starije pozvali ponovo u reprezentaciju, istakao je Bolić i zatim nastavio:

– Bilo je sastanak pred utakmicu u Cardiffu, svi smo bili povrijeđeni. Igram u Španiji, a niko me ne zove. Na tom sastanku su Blaž Slišković, Ahmed Pašalić i svako je govorio o tome šta ima, pa da se krene iznova. To je za film, nije baš za kamere i u tom momentu je Baljić počeo da priča, pa smo se mi smijali toj svoj priči. Kada je utakmica krenula, to je počelo da liči na nešto, vidim ja zove mene Baka i govori mi Bola, Bola reci Balji da se ne za*ebava. Kako ću mu otići i reći mu Balja, rek’o ti je Baka da se ne za*ebavaš. Isto k’o da smo na terminu.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here