Nekadašnji član Dinama, Rijeke i reprezentacije Hrvatske Jasmin Agić u razgovoru za Večernji list otkrio je sa čime se trenutno bavi.

“Bio sam trener u kadetima, sad sam u juniorima i odlično mi je. To je dobro posložena priča, dobro organizirana škola nogometa, jako dobar kadar, radim s Jerkom Lekom i još nekoliko kolega i baš uživam u radu. Uz to završavam s dobivanjem PRO trenerske licencije pa mi je ova stanka dobro došla i za te obveze Jer, vidim se u tim trenerskim vodama, želim jednog dana biti trener prve momčadi, ali polako, sad mi baš odgovara ovo što radim jer kroz to i učim, upijam ono što vidim od drugih”, kaže Jasmin Agić.

Agić je nakon Rijeke i Dinama još igrao za korejski Incheon, bio je u austrijskom Paschingu, pa onda u Sesvetama, ima i 14 nastupa za reprezentaciju Hrvatske.

Kao igrač bio je beskompromisan, borac koji je išao do kraja i zato je još veće iznenađenje bilo ono što je napravio.

Iza Agića je i težak životni period, kao igrač Sesveta bio je sudionik afere “Offside” u namještanju utakmica, osuđen je na devet mjeseci zatvora i morao je vratiti 26.500 eura.

Nakon što je odslužio dvije trećine kazne (dio u Remetincu, a dio u Puli) pušten je i vratio se normalnom životu, bivši reprezentativac u nogometu se vidi i dalje, a životna škola puno toga ga je naučila.

“Sad je sve to iza mene, sve je u redu, radim, život s obitelji dalje teče normalno. Sad nakon svega uživam u životu. Pogriješio sam, za tu grešku platio sam danak i želim to ostaviti iza sebe, ne volim više o tome ni pričati, sve sam o tome više puta rekao. Srećom, to više nitko ni ne spominje, okružen sam ljudima koji u meni vide čovjeka, radnika, kolegu, prijatelja i tako se i ja ponašam. Ljudi griješe, padaju, pa se dižu i ja sad samo želim gledati prema naprijed, naučiti se trenerskom poslu, napredovati pa do kud me to dovede”, zaključio je Agić koji je dobio priliku u Lokomotivi i sad nakon što je platio danak svojim greškama s pravom okrenuo novu stranicu u svom životu. I zahvalan je lokosima što su mu dali priliku, kao i porodici i prijateljima koji su ostali uz njega.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here