Našu reprezentaciju očekuje teška utakmica na Bilinom polju protiv Finske, a mi smo kontaktirali Stephana Gillija, Vlatka Glavaša, Ninoslava Milenkovića i Senijada Ibričića  i upitali ih šta oni očekuju od utakmice.

“Nadam se pobjedi u utakmici sa Finskom. U reprezentaciji postoji kvalitet i mislim da bi mogli se nositi sa svakom reprezentacijom.  Za ovu utakmicu trebaju dati svi sve od sebe, uz pomoč navijača koji su zaista nevjerovatni, ja se nadam da će im i uspjeti. Naravno gledat ću utakmicu na malim ekranima  i svim srcem navijati za Bosnu i Hercegovinu. Sretno Zmajevima  i još bih da čestitam Amelu Tuki na srebrnoj medalji”,  rekao je za bhlopta.com Stephane Gilli  nekadašnji pomoćnik u stručnom štabu naše nogometne reprezentacije.

Prvi kapiten naše reprezentacije Vlatko Glavaš također se nada  pozitivnom rezultatu naše reprezentacije.

“Nadam se dobroj igri naše reprezentacije i pobjedi, jer znam da jedino oni mogu da obraduju naše Bosance i Hercegovce koji ovu zemlju vole i doživljavaju je svojom”, rekao je za bhlopta.com Vlatko Glavaš.

Naš legendarni nekadašnji reprezentativac Ninoslav Milenković očekuje tešku utakmicu, ali se nada pobjedi naše reprezentacije.

“Utakmica sigurno neće biti laka, jer ni jedna utakmica nije laka, ali sam ja siguran u naš kvalitet, inat i želju za pobjedom. Nadam se dobroj predstavi naših igrača i pobjedi”, rekao je za bhlopta.com Ninoslav Milenković.

Kontaktirali smo i Senijada Ibričića  još jednog našeg bivšeg reprezentativca, koji se još aktivno bavi fudbalom, kapiten je Domžala iz Slovenije.

“Nadam se pobijedi, jer nam jedino pobjeda i treba” , rekao je za bhlopta.com Senijad Ibričić.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here