Mario Mandžukić u utorak je i službeno potvrđen kao novi igrač katarskog El-Duhaila. Za katarsku ekipu je Mandžukić potpisao do ljeta 2021.

Nekadašnji hrvatski reprezentativac u dresu Juventusa je proveo četiri sezone i zabio 44 pogotka.

Povodom odlaska iz Juventusa oglasio se je na svom Instagram profilu.

– Nemoguće je sažeti oproštajnu poruku nakon četiri i po godine, ali nadam se da ste svi vidjeli moju strast prema klubu i ekipi u svakoj utakmici koju sam odigrao za Juventus. Veliko hvala gospodi Alegriju (Allegri) i Maroti (Marotta) što su me htjeli u Torinu. Bila mi je privilegija igrati za Juventus, a proteklih nekoliko mjeseci neće promijeniti moj respekt i ljubav koju osjećam za klub.

Želim zahvaliti svim saigračima koje sam imao svih ovih sezona, stvarno sam uživao u svakoj bici s vama, a osvojili smo ih mnogo. Neću zaboraviti sve one pobjede i trofeje, rezultate našeg kvaliteta, naporan rad i timski duh. 

Veliko hvala i stručnom štabu, koji je svoj posao odradio iza kulisa – trenerima, ljekarima, fizioterapeutima i svim ostalim osobama koje se brinu da igrač Juventusa radi u najboljim mogućim uvjetima i da bude uspješan.

Napokon, najveća hvala prekrasnim navijačima, koji su pravi razlog zašto je klub tako velik i uspješan. Stvarno sam zahvalan na podršci koju ste mi pokazali od prvog dana. Da zaključim, uvijek sam davao sve od sebe za “Bjankonere”. Želim vam sve najbolje! A, što se mene tiče, vrijeme je za novo poglavlje. 

Zauvijek vaš Mario – napisao je hrvatski napadač na Instagramu.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here