Španska manekenka Georgina Rodriguez i portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo jedan su od najpoznatijih svjetskih parova.

Njihova romansa počela je u Madridu, kada je Ronaldo igrao u Real Madridu, a Georgina radila u ekskluzivnoj trgovini odjeće. No, nije sve bilo idilično u početku te veze, ali Georgina otkriva da su oboje primijetili iskru na prvom upoznavanju, mada nije bilo pretjerane razmjene riječi.

“Bila je to ljubav na prvi pogled. Prvi put smo se sreli na madridskoj ulici kad sam se vraćala kući, a nismo imali hrabrosti da razgovaramo jedno s drugim. Ubrzo je došao u kupovinu u luksuzni butik u kojem sam radila kao prodavačica”, priznaje Georgina u intervjuu za Paris Match.

“Sudbina nas je ponovno spojila na zabavi. Tu smo razgovarali prvi put. Bio je to vrlo poseban trenutak. Unatoč svijetu oko nas, osjećali smo se usamljeno”, kazala je Georgina, koja bi uskoro trebala postati zvanično supruga nogometaša Juventusa.

Zajedno imaju zajedničku kćer Alanu Martinu, ali ostatak Cristianovih potomaka za nju su poput djece i tako ih naziva kad god govori o njima.

“Ne želi zanemariti svoju majčinu ulogu, što je za nju najvažnije. Dobra stvar kod Georgine i jedan od razloga zašto joj se toliko sviđa jest to što je majka sve Cristianove djece. Ona je njemu pridonijela puno stabilnosti: mogao bi biti s bilo kojom ženom, ali s Georginom je jer je ona sasvim normalna djevojka”, govori jedna od njenih najboljih prijateljica francuskom magazinu.

U intervjuu je Georgina pohvalila Cristianovu figuru i priznala što joj se najviše sviđa na njemu:

“Cristiano je jedan od najboljih ljudi koje znam. Štiti me i među nama postoji velika veza. I ne mogu poreći očito: On je bomba! Sve u vezi s njim me privlači”, zaključila je.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here