Najstarija kćerka Amre Džeke, supruge bh. reprezentativca Edina Džeke, objavila je na Instagramu fotografiju u društvu mlade zvijezde Sarajeva.

Sofija Vicentijević je Amrina najstarija kćerka i iz njenog prvog braka, a sada je izrasla u pravu ljepoticu, što svjedoče i fotografije na kojima se ova mlada djevojka pojavljuje.

Sve više liči na mamu, a inače treba napomenuti da trenutno studira u Los Angelesu, praktično drugom domu njene mame Amre, koja ima jako uspješnu karijeru u manekenstvu.

Sofija je danas objavila na Instagram storyju fotografiju na kojoj se ona i nogometaš Sarajeva Dal Varešanović voze na jet skiju.

Amrina kćerka je označila Dala i postavila nekoliko emotikona kojima se iskazuje ljubav. Isti story je potom sam Dal podijelio sa svojim fanovima.

Dal ima 21 godinu i boravio je u Engleskoj prije nego se vratio u Sarajevo u jesen 2020. godine. Sin legendarnog Mirze Varešanovića je na najbolji mogući način otvorio novu sezonu pošto je u nedjelju zabio gol u 3:1 pobjedi nad ekipom Borca.

Po svem sudeći, mladi veznjak igrat će važnu ulogu u sjajnom timu Feđe Dudića koji kreće na sve trofeje, a usput, čini se da Dalu ide jako dobro i u privatnom životu…

(sportsport)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here