Naša juniorska reprezentacija je danas u Podgorici doživjela poraz u prijateljskom susretu sa Crnom Gorom 1:0.

U četvrtak će međusobno odigrati još jedan susret.

Treba napomenuti da je u ovome susretu od 70. minute za našu juniorsku reprezentaciju zaigrao i Alem Suljić koji je trenutno član Rudara iz Prijedora, a svoje prve nogometne korake je napravio u NK Ključ.

Nogometni klub Ključ dao je nekoliko reprezentativaca u našim omladinskim selekcijama, a član naše A selekcije Elvir Koljić je također svoje prve nogometne korake napravio u Ključu, klubu koji će 2023. godine proslaviti 100. rođendan.

Nakon što je Suljić upisao svoj debitanski nastup u dresu reprezentacije BiH oglasili su se iz NK Ključ i poslali poruku preko svoje Facebook stranice svome nekadašnjem igraču.

“Naš bivši igrač omladinskih selekcija, Alem Suljić, danas je upisao debitantski nastup za juniore Bosne i Hercegovine protiv Crne Gore. Suljić je u igru ušao u 70 minuti utakmice, a naši mladi Zmajevi poraženi su minimalnim rezultatom 1-0. Nova utakmica između ove dvije reprezentacije je već 11.02.2021. Mi Alemu ovim putem želimo puno uspjeha u budućnosti i još mnogo nastupa za reprezentaciju BiH,” stoji na Facebook stranici NK Ključ.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here