Nogometni klub Omladinac iz Sanice kod Ključa, koji je član Kantonalne lige USK-a jučer je na svom Facebook profilu obratio se javnosti sa saopštenjem kojeg prenosimo u cjelosti, kao i sa nekoliko fotografija stadiona Omladinca.

“Sportski pozdrav za sve klubove sa USK-a i šire iz Sanice. Za sve sportske radnike, trenere, igrače, sudije… Naš teren (Stadion Omladinac) nalazi se u izvanrednom, pa možda i u nikad boljem stanju u ova doba godine”, stoji u saopštenju za javnost na službenom profilu Omladinca iz Sanice.

Klub je prošle godine proslavio 60. rođendan i tim povodom izdali su monografiju “NK Omladinac Sanica – 60 godina ponosa” koju možete kupiti u prostorijama Mjesnog ureda u Sanici.

Svi koji ste zainteresovani i želite podržati rad ovog jako uspješnog kluba, to možete uraditi kontaktom preko Facebook profila Nogometni klub Omladinac Sanica ili na nkomladinac1959@hotmail.com.

Treba napomenuti da je dres NK Omladinac iz Sanice nosio i nekadašnji nogometni reprezentativac BiH Muhamed Subašić, kao i nekadašnji član omladinskih selekcija BiH Advan Kadušić, koji je danas član Celja iz Slovenije.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here