Lais De Leon je fitness ikona iz Brazila. Ona inspiriše fanove širom svijeta da vode zdrav način života, svakodnevnim objavljivanjem slika i videozapisa na svom Instagram profilu.

Ona je napornim radom i trudom uspjela izgraditi figuru iz snova, a inspiriše svoje sljedbenike da učine isto. Ovo je njena priča:

Lais De Leon, rođena i odrasla u Sao Paulu, u Brazilu, počela je trenirati u teretani s 19 godina. Blagoslovljena dobrim izgledom, Lais je prirodno napredovala u manekenstv. Ubrzo nakon toga su joj se počele javljati agencije. Njena karijera manekenke ju je tjerala da održava dobru kondiciju i vitku figuru.

Njena ljubav prema fitnessu je rasla, a iskustvo manekenke pomoglo joj je da se prebaci u fitness modeliranje. Ubrzo nakon toga je razvila impresivan portfelj, kao i nevjerojatnu formu.

Lais je počela objavljivati slike i videozapise na svom Instagramu 2013. godine. Nedugo zatim, Brazilku je otkrila masa sljedbenika širom svijeta. Do 2016. godine Lais je postala poznata kao jedan od vodećih fitness modela svoje generacije.

Lais trenira u teretani do 5 dana, odmarajući se 2 dana sedmično. Uživa u dijeljenju treninga na donji dio tijela, prsa i ramena, te leđa i ruke – vjerujući da njeno tijelo najbolje reaguje na to.

Lais ima za cilj jesti 8 obroka dnevno, kako bi održavala metabolizam brzim. Ona bazira svoju ishranu oko mršavih proteina, zelenog povrća, voća, složenih ugljikohidrata i zdravih masti.

(body.ba)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here