Utakmice Premijer lige BiH gledamo na kanalima Arene sport nakon što je M:tel postao generalni sponzor takmičenja i dobio TV prava.

Gledaoce je vrlo brzo privuklo i novo lice Arene Sport i Premijer lige BiH atraktivna voditeljica Zerina Patković koja je privlačila pažnju atraktivnim izgledom. Međutim, nakon manje od dva mjeseca, Zerinu više nećemo gledati na bh. terenima. 

– S obzirom na to da imam mnogo upita zašto me nema na Areni, zbog čega se više ne pojavljujem na stadionima i sl. odlučila sam se javno oglasiti. Arena Sport i ja smo se 1. oktobra razišli. U suštini, bili smo i više nego zadovoljni saradnjom, ali se dalje nismo mogli dogovoriti oko uslova rada. Stoga smo odlučili na korektan i profesionalan način da se rastanemo. Trudila sam se do posljednje utakmice da svoj posao odradim maksimalno profesionalno i korektno. Meni je to još jedno profesionalno iskustvo i izazov u nizu, a sigurna sam da će ih biti još više. Želim još naglasiti da je ovo prvi i ujedno posljednji put da se oglašavam na ovu temu, te ćete sve drugo što vas zanima o ovome morati kontaktirati isključivo Arenu Sport – napisala je Zerina.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here