Ljubavni život Cristiana Ronalda oduvijek je intrigirao javnost i to ne samo zbog njegovog atraktivnog izgleda, već i zbog teorije zavjere kako je on zapravo homoseksualac.

Ipak, Portugalac to nikada nije potvrdio. Trenutno je u vezi s Georginom Rodriguez , a evo koje dame je ovaj sportista do sada ljubio.

Jordana Jardel

Ova brazilska manekenka bila je prva njegova djevojka za koju je javnost čula. S njom se zabavljao 2003., na samom početku nogometne karijere. Inače, ona je sestra Ronaldovog nekadašnjeg saigrača u Sportingu, Marija Jardela (47).

Merche Romero

Veza s portugalskom manekenkom trajala je od januara 2005. do septembra 2006., dok je nogometaš igrao za Manchester United. 

Gemma Atkinson

S britanskom manekenkom i glumicom započeo je vezu 2007., no ljubav je ‘pukla’ nakon samo četiri mjeseca. Atraktivnoj plavuši navodno je smetala medijska pažnja koju je Ronaldo izazivao.

Nereida Gallardo

Španska manekenka i Ronaldo započeli su vezu početkom 2008., ali nije potrajala ni do ljeta. Ona je jednom prilikom otkrila kakav je Portugalac u krevetu.

– Prema meni je uvijek bio kulturan, pun ljubavi i pažnje, pravi džentlmen. Nikad nije bio agresivan, ni blizu. Jednostavno ne mogu da zamislim da je prema nekoj ženi grub i da je prisiljava na bilo šta. Nije agresivan u krevetu – ispričala je.

Paris Hilton

Najpoznatija svjetska neradnica navodno je zavela Ronalda 2009. na jednoj zabavi na Beverly Hillsu.

Kim Kardashian

Svjetski mediji su 2010. pisali o njihovom zajedničkom odmoru u Španiji.  

– Kim i Ronaldo strastveno su se ljubili i bili su jako prisni. Izgledalo je da se dobro zabavljaju, smijali su se cijelo vrijeme – rekao je konobar koji ih je posluživao na večeri.

Irina Shayk

Portugalac je započeo vezu s ruskom manekenkom 2010., a raskinuli su 2015. Njegov prijatelj navodi kako je razlog prekida bio to što je Irina htjela dijete, ali Ronaldo se tada tome protivio jer je već imao sina i bio je samo fokusiran na nogomet. Ona je kasnije dobila kćer s glumcem Bradley Cooperom.

Andressa Urach

Bivša Miss Bum Bum, vlasnica najbolje svjetske guze, bila je i elitna prostitutka. Tvrdila je da je imala aferu s Ronaldom dok je on bio u vezi s Irinom.

Lucia Villalón

Poslije raskida s Irinom Ronaldo je početkom 2015. počeo vezu sa španskom novinarkom, ali ljubav nije potrajala.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here