Legendarni napadač Francesco Totti prije nekoliko dana je ostao bez oca.

Enzo Totti je preminui u 76. godini života nakon zaraze korona virusom, a proteklih godina je imao dosta problema sa srcem.

Francesco je odlučio emotivnom porukom na Instagramu oprostiti se od svog oca.

“Zdravo, tata, upravo sam proveo deset najgorih dana u životu. Znam da si tamo “sam” i da se boriš protiv zla, a ne možeš vidjeti, pričati, držati, grliti. Dao bih sve da mogu biti kraj tebe.

Sad će moj život biti drugačiji. Odgojio si me da znam koje vrijednosti su važne i zbog toga ti se želim zahvaliti, za sve što si napravio za mene, za to što si me napravio snažnim i hrabrim čovjekom. Uvijek ću te voljeti.

Volio bih da još mogu čuti tvoj glas. Nedostaje mi smijati se s tobom, nedostaju mi tvoje oči, nedostaje mi vidjeti te na kauču ispred televizije. Moram ti se zahvaliti i izviniti.

Oprosti za sve one situacije kada te nisam razumio, za svaki put kada ti nisam rekao da te volim, oprosti mi za propuštene zagrljaje i riječi, za greške koje sam napravio. Ali više od svega, hvala ti jer si oduvijek bio otac i nikad to nećeš prestati biti.

Bez tebe nikad ne bih uspio. Iako te nema, tvoj osmijeh i uspomena na tebe nikad neće biti zaboravljeni.

Imao si toliko prijatelja koji su te voljeli jer si bio drugačiji. Uvijek si bio tu, uvijek dostupan i prijatelj svima. Bio si i ostao moj ponos, nadam se da sam i ja bio tvoj.

Danas više nego ikad shvatam koliko si bitan bio u mojem životu i u godinama koje dolaze čuvat ću te dragocjene uspomene u srcu.

Zbogom, tata, zbogom, šerife. Želim ti sretan put.

Tvoj,

Francesco.”

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here