Jučer je NK Ključ na svom terenu odigrao treću prijateljsku utakmicu pred nastavak prvenstva lige USK-a protiv Podgrmeča iz Sanskog Mosta, koji su na kraju slavili rezulatom 2:4.

U ovoj utakmici je za seniorski sastav Ključa debitovao mladi golman Amel Muhić, koji je inače član kadetskog sastava Ključa. Mladi Muhić je imao nekoliko odličnih intervencija i za svoj debitanski nastup u seniorima dobio ogromne pohvale. Talentovani golman Amel Muhić u decembru će napuniti 16. godina.

Ključ je u prve dvije prijateljske utakmice upisao pobjede, savladavši OFK Brdo Hambarine 2:1 i OFK Borac Bijelo Polje 1:0.

Svi koji želite podržati rad NK Ključ možete to uraditi kupovinom članske karte, raznih artikala kluba ili donacijom. Klub će za tri godine proslaviti i 100 godina postajanja kluba.

Predsjednik kluba Amer Hajdarović poebno se zahvaljuje Elvisu Šljivaru iz Švicarske koji je klubu poklonio garnituru opreme, kao i Harisu Čengiću koji je zajedno sa Šljivarom i svoja dva sina kupio 20 lopti i poklonio klubu.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here