U posljednjem kolu kvalifikacija za Euro svoj prvi nastup u dresu Bosne i Hercegovine je upisao Haris Hajradinović i za službenu stranicu Nogometnog saveza BiH govorio je o svojim utiscima.

“Ispunila mi se želja, ispunio mi se san da zaigram za selekciju svoje zemlje i šta drugo da kažem nego da sam sretan jer je zaista velika stvar nositi dres sa nacionalnim grbom. Debi je dobro prošao, zadovoljan sam pobjedom od 3-0. Moram naglasiti da je teren bio malo loš, ali bez obzira na to, odigrali smo dobro utakmicu, pobijedili i idemo dalje. Imamo dosta vremena do baraža i vjerujem da ćemo se dobro spremiti” rekao je Hajradinović.

Žao mu je što se nije uspio upisati u listu strijelaca.

“Mogao sam postići i neki gol, ali jednostavno nije se dalo. Vjerujem da će biti još prilika. Željeli smo svi pobjedu i važno je da smo je ostvarili jer sinoć sam sa nekim igračima igrao prvi put, pa na osnovu nekoliko treninga, nismo mogli baš najbolje da se razumijemo. Bez obzira što je sa druge strane bio Lihtenštajn smatram da smo dobro izgledali na terenu i da su svi momci ozbiljno shvatili taj meč. Željeli smo da ovu posljednju utakmicu kvalifikacija završimo na najbolji mogući način i drago mi je što sam pobjedom počeo prvi nastup u reprezentaciji”, rekao je za kraj razgovora Hajradinović.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here