Nadzorni odbor  nogometnog kluba Bayern Munchena jednoglasno je imenovao Hasana Salihamidžića u Upravni odbor minhenskog kluba. 

– Hasan Salihamidžić je u svojoj ulozi sportskog direktora postigao veliki napredak i u profesionalnom i u juniorskom fudbalu u posljednje dvije i po godine. Nadzorni odbor je uvjeren da je Hasan pravi čovjek koji će oblikovati i odgovarati za sportsku budućnost Bayerna u narednim godinama, rekao je  Herbert Hainer, predsjednik Nadzornog odbora Bayerna.

S druge strane, Salihamidžić se čelnicima kluba iz Minhena zahvalio na ukazanom povjerenju.- Želio bih zahvaliti Nadzornom odboru, Uli Henesu i Herbertu Haineru na ukazanom povjerenju i uvažavanju. Radujem se što ću raditi s kolegama u odboru. Zajedno imamo zadatak i obavezu orijentisati Bayern za budućnost kako bismo bili uspješni i sačuvali svoj identitet. Također bih htio zahvaliti Karl-Heinc Rumenigeu koji mi je pružio značajnu podršku u protekle dvije godine. Ponosan sam što radim za ovaj sjajni klub, rekao popularni Braco. 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here