Reprezentacija Slovenije je jučer u Ljubljani pobjedila Kosovo (2:1) pogotkom Josipa Iličića u 94. minuti iz jedanasterca.

Bio je to poseban pogodak Iličića koji je prošao uvoj godini kroz teško razdoblje, a nakon utakmice pojavio se je na press konferenciji i otvorio dušu.

“Ako bih vam htio sve objasniti, sjedio bih ovdje do sutra. U srcu sam znao da ću se vratiti. Jedini način da se izvučem iz svega ovoga je ljubav prema nogometu, svojoj porodici, svima i svemu oko sebe. Moja porodica mi je bila najveća podrška. Ne bih želio nikome od onoga što sam doživio, ali to je sada iza mene. Radujem se. Svaka negativna stvar čini te jačim, boljim. Još nisam rekao posljednje, najbolje u nogometu. Sad doslovno počinjem uživati, shvaćam da više nemam, ne znam koliko godina karijere ispred sebe, ali želim dati zadnji atom snage za ono što sam volio čitav život – za ovu loptu, za ovaj teren. Kazat ću ono što sam rekao već nekoliko puta u klubu: Momci, kad biste samo znali kako je lijepo igrati nogomet … To mi je uvijek u glavi i to će uvijek ostati uz mene. Igrat ću nogomet sve dok budem mogao stajati na nogama. “

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here