Luka Jović igrač Ajntrahta iz Frankfurta zaludio je fudbalski svijet ove sezone. Za momka rođenog u Bijeljini veliki timovi se bore za njegov potpis i bit će veliko čudo ako ga ekipa Ajntrahta uspije zadržati i naredne sezone.


Prije pet godina njegov otac Milan je u intervjuu za “Mozzart sport” otkrio kako je izgledao njegov prvi dolazak u Beograd u Crvenu zvezdu.


“Spavali smo starom pasatu karavanu. Oborim zadnje sjedište, ponesem od kuće jastuk i ćebe i Luki napravim krevet. Tako smo čekali utakmice, jer smo iz Batara morali da krenemo ranije. Sjećam se da je jedan vikend igrao dvije utakmice, prvu u subotu po podne, a drugu u nedjelju rano ujutru. Nije nam se isplatilo da se vraćamo preko Drine. Dotjerao sam automobil ispred južne tribine i tu smo proveli noć. Palio sam ga često da se mali ne bi smrzao. Prilazili su nam portiri da vide šta se dešava, čak su nas gledali i ljudi koji čeprkaju po kontejnerima… Svi su se čudili.”

Prema pisanju uglednih španskih medija, Real Madrid je na pragu potpisa Jovića koji će u Kraljevski klub doći za sumu od oko 60 miliona eura.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here