Član Druge lige Federacije BiH grupa Zapad, Rudar iz Kamengrada kod Sanskog Mosta na svojoj facebook stranici “Svi smo mi Rudar” obavjestio je sve svoje navijače i javnost da dugogodišnji predsjednik kluba Raif “Rajga” Karajković više neće vršiti tu dužnost.

Saopštenje za javnost Rudara iz Kamengrada preosimo u cijelosti;

Dugogodišnji predsjednik našeg kluba Raif “Rajga” Karajković od danas više neće vršiti dužnost predsjednika nogometnog kluba Rudar Kamengrad.

▪️Čovjek pod čijim mandatom je naš klub,slobodno možemo reći doživio svoj zlatni period iz opravdanih razloga odustaje od mjesta glavnog vršioca dužnosti.

▪️Tokom svog mandata zeleno-crni su osvojili dva trofeja od kojih je sigurno najvažniji onaj prvaka Kantonalne lige USK koji nam je donio plasman u veći rang odnosno Drugu ligu Federacije BiH-Zapad.

▪️Klub se nalazi u stabilnom stanju i bez dugova kako je na svojoj Facebook stranici istakao Rajga te je ekipi i ostalim uposlenicima poželio sreću u nastavku.

▪️Ovim putem se i mi zahvaljujemo Raifu na svemu što je učinio za naš klub tokom perioda kojeg je proveo na mjestu predsjednika te mu želimo sve najbolje u nastavku života.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here