Bez obzira na sve uspjehe i veličinu Cristiana Ronalda koji je nedvojbeno jedan od najvećih nogometaša svih vremena, i danas je samo jedan Ronaldo – pravi RonaldoLuiz Nazario de Lima možda bi upravo postao najveći da je u svoje vrijeme, devedesetih i nultih godina imao na raspolaganju svu opremu i metode liječenja kakve ima, recimo ovaj današnji Ronaldo imena Cristiano.

Naravno, “pravi” Ronaldo možda bi bio i još bolji da je svoj život živio onako kako ga živi ovaj današnji. Točnije, da mu u krvi nije bilo i dobro se zabavljati i provoditi. Anegdota o Ronaldovom “lumpanju” postoji na stotine, a samo je jednu ispričao njegov sunarodnjak, Brazilac Alexandre Pato koji je kao mladić stigao u AC Milan prije kakvih 15-ak godina.

U to su vrijeme u klubu već igrali Ronaldo i Kaka, dvije potpune suprotnosti kada su karakterne osobine u pitanju. Dok su jednom na prvom mjestu bili zabava i provod, drugi je uz nogomet imao svoja religijska uvjerenja… Ronaldo je po dolasku Alexandrea Pata htio “privući” na svoju stranu Playbojem, popularnim 18+ časopisom.

– Ispred mene je stajao Kaka. Dolazi Ronaldo, pita me kako sam i onda mi kaže: “Trebaš odlučiti, trebaš doći u moju grupu, i pokazuje mi magazin Playboy ili ćeš izabrati Kaku… – veli Pato.

Nije Pato otkrio koju je grupu izabrao i je li se pridružio Ronaldu ili Kaki, ali je samo potvrdio kakav je “Il Fenomeno” bio u svlačionici. Ipak, da je odgovor – Ronaldo, dalo se naslutiti kad je Pato nakon nekog vremena završio sa kćeri Silvija Berlusconija, tadašnjeg gazde Milana.

(sportske.jutarnji.hr)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here