Reprezentativac Hrvatske i član Real Madrida Luka Modrić je u razgovoru za La Gazetta dello Sport kazao kako će igrati na visokoj razini još dvije godine, a onda pohađati kurs za trenera.

“Siguran sam da na visokoj razini mogu igrati još dvije godine, nakon toga ćemo vidjeti. Volio bih završiti karijeru u Real Madridu, no to će također ovisiti o klubu. Naravno da ću pohađati kurs za trenera”, izjavio je Modrić.

Vezni igrač je s 34 godine najstariji u svlačionici Real Madrida, a ugovor mu istječe za godinu dana, 30.juna 2021.

“Osjećam se poput normalne osobe, koja voli skromnost i umjerenost. Uporan sam. Saigrači u Madridu me zovu “vinagre” (ocat) jer loše prihvatam poraz na treningu”, rekao je.

Poručio je kako će nastaviti igrati za Hrvatsku koju iduće ljeto očekuje Evropsko prvenstvo.

“Za nas je reprezentacija više od nogometa. Kao igraču, i treneru, bila bi mi čast biti ondje”, napomenuo je.

Mediji su prošle godine nagađali o njegovom mogućem odlasku u Milan kada je ondje direktor bio Zvonimir Boban, nekadašnji kapiten hrvatske reprezentacije, no Real Madrid i sam Boban govorili su da nema ničega u toj priči, prenosi Hina.

“Boban mi je bio idol kada sam bio dječak, bio sam kupio crveno-crni dres. Zamišljao sam se igračem Milana, no na kraju je moj put bio drugačiji. A kada dođeš u Real Madrid ne razmišljaš o odlasku u druge klubove. Da mi nije dobro išlo u Madridu, dobro bih razmotrio italijansku ligu. No, iskreno, meni je uvijek prioritet bio samo Real Madrid”, rekao je Modrić.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here