U razgovoru za Arena Sport u okviru serijala ”Majke šampioni” govorila je majka Luke Jovića, Svetlana, o mnogim t:emama vezano za njenog sina.

Ona se vratila i na njegove fudbalske početke kada je još uvijek živio u Bijeljini i automobilom putovao na treninge i utakmice u Beograd sa ocem.

– Dešavalo se da su bile utakmice u osam ujutru i on mora da ustane u četiri sata da bi stigao iz Bijeljine za Beograd. Kako bih ga pipnula i rekla: “Sine, vrijeme je da ustaješ, ideš na utakmicu!”, on bi već bio budan. Znao je da ima meč i ništa mu nije bilo teško, rekla je Lukina mama Svetlana.

Ona je dodala i da je u zimskom periodu znao razgrnuti snijeg ispred kuće i prije nego bi to uradila grtalica.

– Bilo je situacija kada je snijeg napadao i do pola metra, ali nije odustajao. Otac je uvijek išao sa njim, pa je bilo situacija da ni grtalica nije prošla da očisti snijeg, a oni moraju da prođu da bi stigli. Bilo je situacija kada bukvalno stavljate glavu u torbu da biste stigli do utakmice. Dešavalo se da su se ljudi pitali kako su došli po tako velikom snijegu na utakmicu. Kao mali je želio da postane fudbaler i ništa mu za taj fudbal nikada nije bilo teško. Sve je pregurao kako treba.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here