Ruska teniserka Marija Sharapova  u svojoj autobiografskoj knjizi otkrila je brojne detalje iz svog života, pa i to da je bila u vezi sa slovenskim košarkašem Sašom Vujačićem za kojeg se trebala i udati 2012. godine.

Lijepu teniserku je Vujačić vjerio dijamantskim prstenom, a svadba je trebala biti održana u Istanbulu gdje je on kasnije igrao, ali u međuvremenu prekinuli su vezu i svako je otišao na svoju stranu.

“Prije Roland Garrosa 2012. počela sam da se distanciram od njega postepeno. Kada sam osvojila trofej, zvala sam ga iz svlačionice. Bilo je teško čuti da je bio na treningu. Čestitao mi je. Počela sam da mu zahvaljujem što je bio u teškim momentima uz mene, što me je ohrabrivao kada sam bila u depresiji i što je vjerovao u mene”, pisala je Marija i dodala:

“Ali, kada me je pozvao uveče, bio je potpuno u drugačijem raspoloženju. Nesretan, bijesan. Pitala sam ga šta se desilo, a on je odgovorio da je gledao meč kod kuće i ceremoniju dodjele pehara. Odmah sam shvatila. Bio je bijesan jer se u govoru nisam njemu zahvalila i nije mogao da misli ni na šta drugo. Čekala sam nekoliko mjeseci na znak sa njegove strane i dobila sam ga. U jednoj rečenici. Naša veza je gotova”, stoji u biografiji.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here