Jedan od najboljih boksera svih vremena Mike Tyson, otkrio kako je uspio u vrlo kratkom vremenu doći do savršene figure.

“Poslije šest sedmica ovog nalazim se u najboljoj mogućoj formi o kojoj sam mogao samo da sanjam. Zapravo, i dalje prolazim kroz taj proces. Znate šta sam još uradio? Koristio sam istraživanje matičnih ćelija” – iznenadio je Tyson svojom izjavom.

Tretman varira od 5 do 25 hiljada eura sa ciljem da smanji bol i upalu mišića tako što ubrzava protok krvi.

“Kada su mi izvadili krv bila je crvena, a kada su je vratili bila je gotovo providna tečnost, gotovo da sam mogao da vidim kroz krv i tada su mi ubrizgali injekciju. Bio sam čudan od tada, morao sam to da izbalansiram” – rekao je Iron Mike.

Tyson je promijenio i način ishrane

“Pa ima nečeg u kardio treninzima, pokušavao sam i uspijevao da radim dva sata kardio treninga dnevno, da bih bio siguran morao sam da unesem razne stvari. Morate da budete sigurni da jedete pravu hranu. Za mene, to je kao da si rob hrani. Radite ono što mrzite, ali radite kao da to nije ništa! Ustanete ujutru kada ne želite da se budite! Tako je kako je. Postajete rob životu” – rekao je Tyson.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here