Srbijanska folk pjevačica Nada Topčagić uslikana je na ulicama Beograda s dresom legendarnog napadača Zlatana Ibrahimovića u rukama. Na ovaj način pjevačica je zahvalila Ibrahimoviću koji je izašao na pozornicu u San Remu uz zvukove njenog hita “Jutro je”.

– Šta da vam kažem, presretna sam. Nema nikoga ko me zbog toga nije nazvao, svi samo pričaju o tome. Da jedna takva sportska veličina se pojavi na pozornici San Rema s mojom pjesmom neizmjerna je čast i zadovoljstvo. Mislim da to nije doživio niko od muzičara s ovih područja – izjavila je Nada za “Kurir” i dodala:

– Suprug Zlatko i ja jednom smo posjetili Zlatanovog oca na ručku, to je bilo davno. Zlatan je tada bio mali i od tada ga nisam vidjela, nismo u kontaktu. Otac mu je svirao harmoniku i tako smo se i upoznali. Nisam ni znala da sluša moju muziku, ljudi ovo je kruna moje karijere.

Nada Topčagić je za medije izjavila i da bi definitivno snimila duet sa Zlatnom Ibrahimovićem i da bi to bio hit.

– Snimila bih pjesmu sa Zlatnom Ibrahimovićem. Kako ne bih. On je mene izdigao. Zbog ovoga ću ići i u džamiju da se molim Bogu, i u crkvu Svete Petke. Idem da se molim za Zlatana jer je krunisao moju karijeru. Sada mogu da kažem ćao estradi i ćao svima. To je to. Nemam riječi. Od ovoga više nema dalje. Ovo je video decenije. Ne mogu doći do sebe – rekla je Nada i dodala:

– Da Bog da mu se sve pozlatilo, a njemu se sve već pozlatilo u životu. Ovo što je napravio je šok. Pravo iznenađenje za mene. Znači to je to. Ovo je kruna cijele moje karijere!

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here