Dok  mnoge žene fudbalera nastoje da su što više u centru pažnje, ima i onih koje vode potpuno drugačiji život.

Rima Edbouche je vjerovatno najmisterizonija žena fudbalera pošto se u javnosti praktično ne pojavljuje.

Tačnije, na internetu je moguće pronaći samo jednu fotografiju njennog lica koja je nastala na svadbi sa sadašnjim suprugom.

Rima je supruga Ousmanea Dembelea, svjetskog prvaka sa Francuskom i fudbalera koji je danas potpisao novi ugovor s Barcelonom.

Dembele koji je prije pet godina plaćen čak 105 miliona je u prošlosti bio pravi buntonvik, ali izgleda da ga je njegova supruga smirila te je sada mnogo zreliji i iskusniji.

Dembele i Rima su se vjenčali krajem prošle godine u Maroku, a interesantno da u njegovom klubu tada nisu imali pojma šta se sprema.

Francuz je noći provodio igrajući PlayStation sve dok u njegov život nije ušla misteriozna Marokanka i totalno ga je promijenila.

O Rimi se praktično ne zna ništa osim da je supruga poznatog fudbalera koji nastupa za jedan od najpoznatijih klubova na svijetu.

Jako je aktivna na Instagramu, ali interesantno uopšte ne pokazuje svoje lice prilikom objavljivanja fotografija. Popularna je i na TikToku sa pola miliona pratitelja.

Prošle sedmice je lansirala vlastiti brand što znači da je kreativni dizajner, a sigurno je da joj je muž velika podrška u svemu.

(sportsport)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here