Nekadašnji nogometni reprezentativac BiH sa brojem šest  je gostovao u emisiji Kurir TV-a u kojoj je govorio o igranju za reprezentaciju.

“Ja sam uvijek davao sto posto sebe za tu reprezentaciju, dok sam igrao, nizali smo uspjehe, svi su nas respektovali, sada reprezentacija gubi kući od Irana 3:0. Prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu igrali smo protiv Argentine na Marakani brazilskoj i jedva nas je Argentina dobila 2:1. Niko nas nije lako mogao dobiti”, rekao je igrač sa brojem šest, a potom nastavio o trenutnoj situaciji u reprezuentaciji:

“Promijenili su se selektori, istumbali igrači, šta je u pitanju, ne znam. Zvanično sam se oprostio od te reprezentacije, ne bih se više vratio, stavio sam tačku na to”, istakao je igrač sa brojem šest za Kurir TV.

Na pitanje zašto je tako rekao je:

“Ne želim da tu ginem na terenu, a da me neko sa tribine vrijeđa, a nemam nikakvu korist od toga. Oni imaju korist od mene, ja nemam nikakvu korist od reprezentacije”, objasnio je igrač sa brojem šest

Govorio je defanzivac i o saigračima, a na pitanje voditeljice kojeg posebno cijeni, on je rekao: “Emira Spahića!” Dodao je kako je Spahić veliki sportista i čovjek.

Nekadašnji reprezentativac BiH sa brojem šest je trenutno ponovo u Anderlechtu koji i ne računa na njega, pa će vjerovatno uskoro još jednom promijeniti sredinu.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here