Bivši trener Dinama Zoran Mamić komentarisao je veliku pobjedu Dinama nad Tottenhamom, a osvrnuo se i na pravomoćnu presudu te optužbe koje je iznio njegov brat Zdravko Mamić. Podsjetimo, Zoran Mamić osuđen je na četiri godine i osam mjeseci zatvora.

“Ovo je jedna fantastična utakmica bila. Fantastičan nivo igre Dinamove momčadi. Velika, velika pobjeda. Sreća enormna, naravno i ponos na cijelu ekipu, na cijeli stručni stožer. Na kraju krajeva, na cijeli klub”, rekao je Mamić i dodao:

“Ja sam do prije tri dana bio s tom ekipom. Iskreno, da ne bi ispalo da i ova tri dana sam negdje nestao-isto sam bio u kontaktu i s ekipom i sa stručnim stožerom, što je i normalno. Mi nismo samo zadnja tri dana pripremali tu utakmicu nego smo utakmicu pripremali već danima unaprijed tako da: ponos i sreća na sve njih.”

Komentirajući pravomoćnu presudu, Mamić je izjavio da sad slijedi pravna borba.

“Sada slijedi ona procedura koja je regularna ne samo za mene nego za sve ljude koji se nađu u takvoj situaciji i čekamo daljnje korake što bude. Što odluče i kako odluče, tako će i biti”, kazao je.

Odgovorio je i hoće li odgađati odlazak u zatvor.

“Konzultirat ću se, prije svega, sa svojom obitelji, s odvjetnicima, situaciju da li, eventualno, postoji mogućnost, obzirom da imam i dijete do godinu dana, da su to neke promijenjene okolnosti koje nisu bile onog trenutka kad je presuda izricana. Međutim, ja sam, u načelu, spreman da to čim prije riješim. Ja ću ove godine navršiti 50 godina. Odradit ću, ako budem morao i kad budem morao, tu kaznu i želim poslije toga normalno živjeti”, rekao je Mamić za RTL.

Osvrnuo se i na optužbe koje je njegov brat Zdravko Mamić iznio.

“Apsolutno je istina. Ono sve što je rekao na onoj pressici je istina. Od prve do posljednje riječi. Naravno da oni moraju to provjeriti, ali velim, postoje mehanizmi. Policija, sudstvo, PNUSKOK. Tko radi sve te izvide može vidjeti da li je netko dolazio u Bosnu i Hercegovinu, u hotele, kad je prelazio granicu. Postoje one nekakve bazne stanice telefonske pa se može vidjeti da li su bili blizu ili su bile zajedno. Znači, postoji toliko toga. Ako netko hoće napraviti posao kako treba on ga i može napraviti”, kazao je Mamić.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here