Nekoliko dana najavljivana konferencije za medije koju je sazvao Manuel Nojer pretvorila se u skandal koji je izazvao golman Bajerna.

Njemačka javnost je znajući da Nojer u posljednje dvije godine ima problema s povredama odmah počela špekulirati hoće li veliki golman možda u 33. godini objaviti kraj karijere ili da se možda vraća tek na kraju godine.

Od svega nije bilo ništa. Nojer, koji se ozlijedio na utakmici protiv Fortune u prošlom kolu Bundeslige, izjavio je kako se nada da će se vratiti za mjesec dana. 

Nojer je, naime, pred brojne kamere izašao u majici s kapuljačom koja ima vidljivi logo američkog sportskog branda Champion. To je razbjesnilo Adidas sa kojim Bajern, a i sam Nojer imaju ugovor sa Njemačkim proizvođačem sportske opreme.

“Nojer se kao igrača pod ugovorom s Adidasom i kao člana Bayerna ohrabruje da nosi opremu ovog proizvođača i o slučaju koji se dogodio na njegovoj konferenciji za medije pričat ćemo s Bayernom i igračem”, izjavio je Adidasov glasnogovornik Oliver Brugen.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here