Prvi predsjednik i osnivač Navijačkog udruženja Ljuti Krajišnici, rahmetli Hasib Mahmić koji je u saobraćnoj nesreći stradao 16. oktobra 2013. godine zajedno sa rahmetli Kasumović Almirom i rahmetli Pehlić Vildanom vračajući se iz Litvanije, mnogo je volio i cijenio Senijada Ibričića.

Uvijek je govorio Senijad Ibričić će imati posebnu našu podršku u reprezentaciji, jer je jedini Krajišnik u reprezentaciji. Pa je tako prvome na poklon majicu Ljutih Krajišnika Hasib Mahmić poslao Senijadu Ibričiću, a kasnije i sam financirao izradu transparenta “Senijadu Ibričiću Krajina je uz tebe.”

U septembru 2013. godine u Zenici kada je naša reprezentacija igrala utakmicu, Hasib Mahmić je izradio transparent na kojem je pisalo “IBRIČIĆU KRAJINA JE UZ TEBE” i u 17 minuti susreta, podigli su Ljuti Krajišnici taj transparent i uslijedilo je skandiranje IBRO IBRO… Da je zaista mnogo volio Hasib našeg reprezentativca Senijada, dokazuje i to, da je Hasib sam financirao izradu transparenta. Nakon utakmice Senijad Ibričić je došao do Ljutih Krajišnika, tražio Bibu kako su zvali Hasiba svi i skinuo trenerku sa sebe i poklonio je Hasibu, koji je bio presretan, pa je sliku trenerke podijelio i na svome Facebook profilu.

Nažalost ubrzo se je desila ta nesreća. Ibričić nije mogao doći na dženazu jer je taj dan imao utakmicu, ali je rekao “prvi put kada dođem u BiH prvo što ću uraditi, otić ću im na mezar.”

Naravno Senijad Ibričić koji je prvo dobar čovjek pa tek onda nogometaš, to je i uradio, obišao je mezar naših “Heroja sa tribina”.

Početkom januara 2014. godine u Bihaću je Senijad Ibričić organizovao i utakmicu u znak sječanja na naše tragično nastradale navijače Hasiba Mahmića, Almira Kasumovića i Vildana Pehlića.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here