Bosanskohercegovački košarkaš Nihad Đedović gostovao je na Instagram profilu komentatora Sabahudina Topalbećirevića, gdje je govorio o mnogim temama.

Nihad Đedović je istakao da je jedini koji je pogriješio on i da će to da nosi sa sobom, te da živi sa tim cijeli svoj život.

– Moja najveća greška je što sam bio previše ”zelen” i što sam ušao u ping pong igricu sa ljudima iz Saveza. To sebi nisam mogao dozvoliti jer je to bila u početku utakmica koju ću da izgubim. Puno je bilo telefonskih razgovora preko medija i onda sam poslije odlučio da neću ništa da govorim. Ja sam Harunu Mahmutoviću i Igoru Stojanoviću rekao, ja sam pogriješio, ja ću izaći pred medije i reći, ne bojim se nikoga, istakao je košarkaš Bayerna i dodao:

– Onda je počeo ping pong preko medija. Ja sam sa Barcelonom potpisao ugovor gdje sam zaradio za života. Kada sam potpisao ugovor sa Bayernom, imao sam tri godine ugovor sa njima tako da mi novac nije trebao. Želio sam samo da budem domaći igrač. Ako ćemo sve da zaključimo, ja sam ispao glup. To ću ja da nosim sa sobom, ja sam pogriješio i ja ću da živim sa tim. To mene boli svaki dan i ja moram s tim živjeti.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here