Nogometni klub Omladinac iz Sanice kod Ključa pred početak proljetog dijela sezone Kantonalne lige USK-a objavio je javni poziv u kojem  traži donatora za štampanje novih dresova.

“Ovim putem pozivamo sve zainteresovane firme, restorane, kladionice, ugostiteljske objekte, da nam se jave ukoliko žele da budu sponzor kluba i da na taj način podrže naš kolektiv.” napisali na svom Facebook profilu iz NK Omladinac Sanica.

Svi koji ste zainteresovani i želite podržati rad ovog jako uspješnog kluba, to možete uraditi kontaktom preko Facebook profila Nogometni klub Omladinac Sanica ili na nkomladinac1959@hotmail.com.

NK Omladinac iz Sanice je prošle godine proslavio 60 rođendan i tim povodom izdali su monografiju “NK Omladinac Sanica – 60 godina ponosa” koju možete kupiti u prostorijama Mjesnog ureda u Sanici. Autor knjige je Muhamed Ramić Hamba.

Ovaj klub vam nudi i veliki broj artikala, kupovinom istih pomažete radu kluba, kao i posjedovanjem članske karte.

Treba napomenuti da je dres NK Omladinac iz Sanice nosio i nekadašnji nogometni reprezentativac BiH Muhamed Subašić, kao i nekadašnji član omladinskih selekcija BiH Advan Kadušić, koji danas pruža sjajne igre u Sloveniji u dresu Celja.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here