Neke osobe jednostavno ne dozvoljavaju da ih slava promijeni.

Nakon što neko potpiše ugovor vrijedan nekoliko stotina hiljada eura sedmično vjerovatno ne bi previše mario za svakodnevnim obavezama.

Slavni fudbaleri zbog silnog novca kojeg zarađuju obično sve dobijaju ”čisto na gotovo”, međutim i dalje ima izuzetaka što je svakako pozitivno.

Ovog ljeta je realizovano nekoliko zvučnih transfera, a među njima je svakako i prelazak Erlinga Haalanda iz Borussije Dortmund u Manchester City.

Sjajni Norvežanin je stavio paraf na ugovor vrijedan 450 hiljada eura sedmično, ali njegov svakodnevni život se nije promijenio.

Tako je jedan od najboljih napadača današnjice fotografisan kako lično kupuje kućne namirnice u jednom od supermarketa u Manchesteru.

Komentari na društvenim mrežama otkrivaju da je u punim kolicima bilo i proizvoda sa odličnim sniženjem što možda i dovoljno govori kakav je Haaland osoba.

S obzirom na popularnost i slavu nekako se normalnim čini da kupovinu za njega obave neke druge osobe 21-godišnjak je to uradio sam sa sebe.

Neko korisnici društvenih mreža su se šalili o količini kečapa koju je kupio Haaland što može zabrinuti Pepa Guardiolu.

Njegova su kolica uključivala zdjele, aparat za kafu, korpe za smeće, kuhalo za vodu, čaše, sol i još mnogo toga pa iz tog razloga nisu promakle ni šale na račun Real Madrida.

“Iznenađujuće je da kupuje toliko kućnih predmeta s obzirom da ubrzo odlazi u Real Madrid…”, samo je jedan od komentara.

(sportsport)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here