Turski Akhisarspor je danas potvrdio da imaju 12 igrača zaraženih korona virusom, među kojima je i bh. fudbaler Avdija Vršajević.

On se trenutno osjeća dobro, bez intenzivnih simptoma i nalazi se u izolatoriju.

Kako su se počele širiti dezinformacije, da su zaraženi i njegova supruga Lejla i sin Ahmed, Avdija Vršajević se oglasio putem zvanične Facebook stranice, kako bi demantovao takve stvari i iznio pravu istinu o svemu.

Poštovani mediji, prijatelji, simpatizeri… Želim da se oglasim s ciljem zaustavljanja dezinformacija o trenutnoj situaciji vezano za COVID-19. Situacija je takva da sam trenutno u izolaciji, zbog pozitivnog testa na COVID-19.

Sve je pod kontrolom, ja se osjećam dobro, bez javljanja intenzivnijih simptoma, te se nadam brzom oporavku, kako bih bio uz svoju porodicu i svoj tim.

Želim da iskažem punu podršku za svoj tim, te da kažem da mi je žao što nisam uz njih, ali ne sumnjam da će postići željeni uspjeh kroz nastupajuće utakmice.

Smatram da je bitno da naglasim i to da su moja supruga i sin, negativni na COVID-19, te bih ovom prilikom zamolio da se prestanu širiti dezinformacije. Ne smatrajte tuđe živote i privatnost izvorom zarade.

Hvala vam na razumijevanju i podršci, a najbolja podrška jeste da neistinu ne predstavljate istinom. Vidimo se uskoro, uz Božiju pomoć.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here