Veznjak Crystal Palacea, Luka Milivojević, oprostio se od reprezentacije Srbije, te kritikovao FS Srbije.

„Želim ovom prilikom javno da se zahvalim novoizabranom selektoru i da mu poželim sreću i uspjeh u daljem radu i što mi je vjerovatno nesvjesno pomogao da donesem odluku o kojoj sam već duže razmišljao, a to je da se definitivno oprostim od dresa reprezentacije Srbije, sa svojih 29 godina”, rekao je Milivojević u razgovoru za Večernje novosti.

Sada ponovo nije u selekciji i, sudeći prema izjavi, odgovornost za cjelokupnu situaciju nose ljudi iz Fudbalskog saveza Srbije.

„Ljudima u Savezu na čelu sa predsjednikom želim da kažem da su uspjeli u tome (na čemu su radili još prije Svjetskog prvenstva) da me otjeraju iz reprezentacije. Sebi zamjeram što se odavno nisam povukao, iako sam vidio mnoge stvari koje su radili: mešetarenja, menadžerisanja, sklanjanja igrača pred Svjetsko prvenstvo, smjenjivanje selektora, smjenjivanje kapitena, podmetanje izjava određenim igračima i pomoćnim trenerima. Za te stvari sam rekao i saigračima i javnosti i njima i predsjedniku u Londonu lično, ali sam ostajao zarad saigrača i ekipe i vjerovao da će biti bolje. Neka im je na čast šta su radili. Želim reprezentaciji Srbije mnogo sreće i uspjeha u budućnosti”, poručio je Milivojević.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here