Švedski portal aftonbladet.se donosi izjavu Mirsada Ahmedhodžića, oca našeg reprezentativca Anela Ahmedhodžića, koji je kritikovao agenta njegovog sina – legendarnog napadača Markusa Rosenberga.

Mirsad Ahmedhodžić inače prilično aktivan u javnom komentarisanju Anelove karijere na društvenim mreža, sada je napao agenta svog sina.

“Markus Rosenberg odvaja dijete od roditelja zbog novca.” prenosi aftonbladet.se i dodaje “Markus želi prevariti Anela. On ne radi svoj posao. Rekao je direktorici Chelsea kako Anel ne želi tamo. Čak nam ne odgovara na poruke”.

Švedski mediji nedavno su pisali kako Ahmedhodžića u svojim redovima žele Chelsea i Milan, a to je potvrdio i sam Mirsad u razgovoru za Reprezentacija.ba

“Anel je ranije izjavio da mu je san igrati u Premier ligi. Da li će ga ostvariti ili ne, pokazat će vrijeme, no tačno je da postoji interes Chelseaja. I nisu samo oni u igri. U pričama su još Ajax, pa PSV… U ovom trenutku njemu je najbitnije da danas-sutra nađe klub u kojem će igrati. Time se vodio i kada je napuštao Nottingham, mogao je tamo ostati, ali Malmo mu je dao priliku da igra u prvom timu i evo ide mu odlično. Minutaža i razvoj su najbitniji, pare će doći”, rekao je Mirsad prošle sedmice za Reprezentacija.ba.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here