Nogometni klub Roma je odlučila da se našali sa jednim svojim navijačem. Naime. uprava kluba je odlučila da “kazni” jednog od svojih navijača zbog komentara kojeg je ostavio na Facebooku povodom gola Cengiz Undera protiv Parme. Navijač, imena Marco je u komentarima ispod videa Rome napisao:”To bih i ja zabio”.

Administracija kluba je kontaktirala navijača i saopštila mu da je slučajnim odabirom, izabran kao VIP gost na sljedećoj utakmici. Klupskim automobilom je stigao na Olimpico i nakon toga je smješten na savršeno mjesto uz teren gdje je dočekao početak susreta.

U jednom trenutku je na videozidu stadiona prikazan gol Undera a potom i komentar Marca, kojeg je zatim komentator preko razglasa pozvao da dokaže da bi i on to “zabio”.

Hostesa mu je donijela dres sa brojem 17 i imenom Marco a zatim je igraču kreirana identična situacija na terenu u kojoj je bio Under, kako bi on dokazao da može zabiti gol na isti način. Imao je tri pokušaja i nijednom nije uspio da postigne pogodak pa je posramljeni navijač obećao da više neće napisati takav komentar.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here