Na inicijativu nekoliko prijatelja pokrenuta je nedavno akcija pomoći djeci NK Vitez iz Bužima i za vrlo kratko vrijeme rezultati su već vidljivi.

Mnogi Bužimljani podržali su ovu akciju, a svoj veliki doprinos ovoj akciji dali su i mnogi koji nisu iz Bužima, jer su prepoznali dobru namjeru ljudi koji žele djeci Bužima pružiti bolje uslove za treninge i odigravanje utakmica.

“Prioriteti ove akcije su infrastruktura kluba te reorganizacija i modernizacija omladinskog pogona. Želimo napomenuti da nećemo tolerirati nikakvu političku propagandu, lični interes i razne sujete isto tako nemaju mjesta u ovoj akciji. Također važno je napomenuti i da ne želimo nikakve funkcije u klubu, Savezu ili bilo gdje, samo želimo volonterski raditi te u dogovoru sa upravom pokušati stvoriti moderan i organiziran klub koji će biti ponos sviju nas kako u Bužimu tako i u cijeloj Bosni i Hercegovini,” rekao je za bhlopta.com jedan od organizatora ove akcije.

Svi koji želite podržati ovu akciju i svojim doprinosom obezbjediti da djeca NK Vitez iz Bužima imaju bolje uslove, možete to uradi na Facebook stranici “Prijatelji NK Vitez Bužim.”

https://www.facebook.com/Prijatelji-NK-Vitez-Bu%C5%BEim-115100407062022

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here