Luka Modrić u posljednje je dvije godine skupio 103 utakmice u svojim nogama kako za klub, kako za reprezentaciju, a u septembru će proslaviti 37. rođendan. Kako bi trajao što duže, za njega u klubu imaju ‘specijalni plan‘.

“Benzema je rijedak slučaj dugovječnosti, ali još je teže naći slučaju sličan Luki Modriću. Hrvat se prošlog četvrtka na početku presezonskih priprema pojavio u savršenom fizičkom stanju. Pratio je program i opće upute Antonija Pintusa, a posebno one Vlatka Vučetića, hrvatskog gurua s kojim radi duže vrijeme i koji je jedan od najzaslužnijih što desetka ‘Los Blancosa‘ proživljava treću nogometnu mladost”, piše As u tekstu pod naslovom ‘Poseban nadzor za Modrića‘.

A španski dnevnik dodaje kako Modrić stalno daje sve od sebe, ne traži poseban tretman i kako je već drugi dan priprema na trenirao s maskom za hipoksiju koja simulira trening na visokim nadmorskim visinama. Radio je pod opterećenjima kao njegove desetak godina, pa čak i više, mlađe kolege. Isto tako dodaje kako u Realu posebno prate Modrića na reprezentativnim okupljanjima s Hrvatskom za koju je odigrao deset posljednjih utakmica, od čega 7 kao starter, a posebno će to biti slučaj na SP-u u Kataru.

“Modrić je simbol Reala i jedan od stubova momčadi, iako Valverde, Camavinga i Tchouameni stižu, njegovo iskustvo je neprocjenjivo”, zaključuje As.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here