Selektor Zlatko Dalić nakon četiri i po mjeseca objavio je popis hrvatske nogometne reprezentacije. Krajem marta počinju kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Kataru, a selektor je napravio nekoliko promjena.

Na popis od 24 igrača vraća se golman Lovre Kalinić, sad kao prvotimac Hajduka na posudbi iz Aston Ville, dok je Ivo Grbić spušten na pretpoziv.

U odnosu na posljednje okupljanje, u sastavu su oporavljenik Šime Vrsaljko te Josip Juranović iz poljske Legije, a nema Domagoja Bradarića koji će zaigrati za U-21 reprezentaciju na Europskom prvenstvu u Sloveniji u nedostatku suspendiranog Borne Sose.

Dalić je izostavio i Marka Roga u veznoj liniji, a u napad vratio oporavljenika Antu Rebića. Što se pretpoziva tiče, tu su petorica igrača, među kojima nema Tina Jedvaja, a vraća se Kristijan Lovrić iz Gorice, koji je najavio da bi mogao zaigrati za Bosnu i Hercegovinu.

Lovrić je trenutno drugi najbolji strijelac HNL-a sa 15 postignutih golova i igra sezonu života sa svojom Goricom.

Hrvatska se okuplja 22. marta u Zagrebu, već će dva dana poslije gostovati kod Slovenije u Ljubljani, a onda ide u Opatiju na dvostruki program protiv Kipra 27. marta i Malte 30. marta na riječkoj Rujevici.

(penal.ba)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here