Reprezentativac Hrvatske i bivši nogometaš Liverpoola – Dejan Lovren priznao je kako je namjerno udario Sergija Ramosa laktom kako bi mu se osvetio za povredu Mohameda Salaha u finalu Lige prvaka 2018. godine.

Nešto kasnije, nakon finalnog susreta u Ligi prvaka, Ramos i Lovren ponovo su odmjerili snage u utakmici UEFA-ine Lige nacija između Španije i Hrvatske, a u tom susretu odlučio je “osvetiti” Egipćanina.

“Da li samo namjerno udario Ramosa zbog toga što je povrijedio Salaha? Da, moguće je”, rekao je nogometaš Zenita za Egypt Today i dodao:

“Luka Modrić je pokušao smiriti tenziju između mene i njega. Igrali smo protiv Španije i udario sam ga laktom namjerno, a nakon toga sam mu rekao da je sada izjednačeno. Ramosa poštujem kao igrača i poštujem ono što radi za svoju ekipu. Osvojio je mnogo titula, ali u drugu ruku, on se nekada ponaša onako kako ja ne volim i povrijedi druge igrače”, rekao je Lovren.

“Ne želim od toga praviti veliku priču, ali mislim da je Ramos namjerno povrijedio mog prijatelja i mislio sam kako je došlo vrijeme da zbog toga plati”, rekao je Lovren.

(klix.ba)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here