Edin Džeko danas stiže na pripreme reprezentacije, a selektor Robert Prosinečki je na Centrotursovom druženju govorio o njemu i otkrio da uskoro dobivamo novog Zmaja.

“Edin danas dolazi u Sarajevo, a da li je završio u Milanu ili ne, to ne znam. Neka to on kaže kada stigne. Mi se svi nadamo da će on otići tamo gdje mu je bolje. Nadam se da će završiti posao sa Interom i da ćemo svi biti sretni”, rekao je Prosinečki.

Naša reprezentacija će gostovati 8. juna u Finskoj a tri dana kasnije u Italiji, nažalost Robert Prosinečki neće moći računati na Kolašinca i Krunića, dok će Pjanić zbog suspenzije propustiti samo susret sa Finskom. Robert Prosinečki je prisutnima rekao da ozbiljno računa na Emira Dilavera člana Dinama.

“Koga nema bez njega se mora i može. Razmišljamo o igračima koji su nam na raspolaganju. Sarić, Nastić i Pjanić danas stižu”, kazao je Prosinečki i prokomentarisao status Emira Dilavera: “Za Dilaver smo zainteresovani. Igrao je sjajno za Dinamo ove sezone i mogao bi nas pojačati. To je kvalitetan fudbaler, ali se moraju riješiti potrebni papiri.”

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here