Ronaldinho se nalazi u kućnom pritvoru nakon što su ga vlasti zajedno sa bratom uhapsile u Paragvaju zbog korištenja lažnih dokumenata, a sada je prvi put progovorio o o njegovom paklu kojeg je preživio u zatvoru dok ostatak kazne služi u kućnom pritvoru.

Govoreći u hotelu Palmaroga, gdje je pod kućnim pritvorom, rekao je: “Bili smo potpuno iznenađeni kada smo saznali da dokumenti nisu legalni. Od tada je naša namjera bila surađivati sa pravosudnim sustavom na rasvjetljavanju činjenica.”

Brazilac je nastavio rekavši: “Od tog trneutka do danas, objasnili smo sve i olakšali sve što se od nas traži. Bio je to težak udarac. Nisam ni zamislio da ću proći kroz takvu situaciju. Cijeli život sam težio dostići najvišu profesionalnu razinu i donijeti radost ljudima sa svojim nogometom.”

Ronaldinho je otkrio šta će uraditi kada mu napokon dopuste da napusti zemlju i vrati se kući u Brazil.

“Prvo će biti veliki poljubac mojoj majci koja je preživjela ove teške dane od početka koronavirusa u svom domu. Tada će biti potrebno apsorbirati utjecaj koji je stvorila ova situacija i krenuti naprijed sa vjerom i snagom.”

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here