Profesionalni nogometaši imaju sve – milione, aute, slavu, manekenke… Ali ovih sedam nogometaša nije baš najsretnije sa takvim životom.

Gareth Bale

Bale je nekoliko puta kroz karijeru rekao kako mu nogomet nije najvažnija stvar na svijetu, a to se i očituje u njegovom statusu u Realu. 

Espen Baardsen

Poznat po tome što je sa 25 godina završio svoju nogometnu karijeru. On je rekao da život nogometaša nije savršen kao što svi pretpostavljaju.

Stephen Ireland

Jedan od najtalentiranijih veznih igrača u Premiershipu, redovan u veznom redu Manchester Cityja. Njemu se toliko nije dalo igrati da je lagao da mu je baka umrla.

David Bentley

Pokazao je talent u dresu Blackburna, Tottenham ga je kupio za velike pare, trebao je biti novi Beckham, a on je odlučio sa 29 godina da završi karijeru.

Gabriel Batistuta

Na terenu je bio nezaustavljiv, ali je često isticao da je to samo profesija kao i svaka druga. Nakon što je završio karijeru počeo je igrati polo.

Carlos Tevez

Rekao je da su na tv-u golf i El Clasico u isto vrijeme da bi gledao golf.

Bobby Zamora

Najslavniji po golu koji je zabio 2014. godine u zadnjoj minuti utakmice doigravanja te tako osigurao Queens Park Rangersima plasman u Premiership.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here