Naš bivši reprezentativac Senad Lulić našao se na udaru javnosti, nakon razgovora u tunelu sa golman Intera i bivšim reprezentativcem Slovenije Samirom Handanovićem, uoči utakmice između Intera i Lazia.

Senad Lulić je u tom razgovoru okarakterizirao okupljanje reprezentacije kao izlet, na kojem igrači jedu, piju i druže se sa porodicom.

“Kod nas ti je reprezentacija kao da ideš na odmor, porodica, pokloni, i onda dođe utakmica, a ti si mrtav”, rekao je Lulić kako je to izgledalo dok je igrao za BiH.

Nakon brojnih kritika Lulić se odlučio oglasiti putem Avaza.

“Iskreno ne znam što bih rekao. Ne želim previše ulaziti u dubinu svega ovog, ali mislim da su mnogi pogrešno protumačili moje riječi. Svi koji smo igrali za BiH, a pritom smo igrali za neki klub izvan domovine, jedva čekamo da dođemo kući i vidimo svoje porodice, pojedemo domaćih kolača, donesemo poklone, popije nešto. U tom sam smislu sve ono rekao”, kazao je bivši BiH reprezentativac.

“Za reprezentaciju sam davao sve od prve pa do posljednje minute. Nisam razmišljao da li je kamera uključena ili nije, ali u nijednom trenutku nisam rekao ni pomislio da smo neprofesionalni. Bože sačuvaj. Sve se svodilo na činjenicu da smo se jedva čekali vratiti kući i vidjeti porodicu”, zaključio je Lulić.

Lulić je za reprezentaciju BiH odigrao 57 utakmica i postigao četiri pogotka.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here